you won't believe your eyes

floorplan - kitchen.jpg

Our client for this project was a family who needed a kitchen and first floor remodel, changing their current living space to a more open concept and modern area gave them new view into their living room from their kitchen, so they could keep their eyes on their new born.

Changing not only the overall aesthetic of the kitchen, but the floor plan changed as well. The kitchen under went the most drastic change, looking at before and after photos, I can hardly believe that it is the same space.

Adding modern and clean colored cabinetry along with new countertops, layout and hardware and accessories, the space underwent a complete transformation. Adding accent seating to the island really combined the color choices along with the accent tiles on the floor near the newly located pantry.